e-learning

Hoogwerker

 VCA e-learning met proefexamens

VCA Training Online is jouw partner voor VCA e-learning training op het gebied van Veiligheid, Gezondheid en Milieu. Want het is een snelle resultaatgerichte leermethode. De eerste twee hoofdstukken van VCA basis met proefexamens kun je gratis proberen, zodat je kunt ervaren wat onze aanpak is.

Voor ieder deel, Basis, VOL en Oefenvragen kun je apart inschrijven.

Henk van Yperen

VCA e-learning op maat

Deze website is ontwikkeld om kandidaten voor het VCA Basis en VOL examen te helpen bij de voorbereiding op jouw eigen moment. Tijdens de VCA training Online worden alle facetten die van belang zijn aangeboden en digitaal getoetst. Bij het nakijken van de foute antwoorden wordt extra uitgelegd wat er niet goed was en waarom. Daarnaast is het mogelijk om elk hoofdstuk afzonderlijk van elkaar nog eens door te nemen.

Naast een online training biedt VCA Training online ook de mogelijkheid om bij bedrijven op locatie de training klassikaal te geven. De training wordt gegeven door een van onze ervaren docenten die op een prettige manier de stof over kunnen brengen.Klik hier om meer informatie aan te vragen over het volgen van een in-company training.

Direct Inschrijven

De winkel geeft de te volgen trainingen weer. Maak een keuze. Na de betaling staat de training klaar en kun je direct aan de slag.

Studieadvies

Lees de lesstof in zijn geheel, bekijk de filmpjes in de hoofdstukken en de topics aan het einde ervan. Maak daarna de vragen van de toets. Herhaal de toets bij een onvoldoende resultaat.

Bekijk het toetsresultaat en de extra lesstof bij de foute antwoorden. Heb je het hoofdstuk af, meldt dat dan af als voltooid. Na alle hoofdtukken en toetsen te hebben gemaakt, ben je klaar voor het officiële SSVV-examen. Vraag het examen aan in onze winkel.

Help ons om steeds te verbeteren. Uw review wordt op prijs gesteld, klik hier voor het plaatsen ervan, jouw ervaring telt.

Menu